Google search engine
AcasăEXTERNEVom fi la câteva săptămâni de victoria totală

Vom fi la câteva săptămâni de victoria totală


Prim-ministrul Benjamin Netanyahu promite că, odată ce Israelul își va începe operațiunea militară la Rafah, va fi „la câteva săptămâni distanță de victoria totală”.

Vorbind pentru CBS News, Netanyahu spune că se întâlnește astăzi cu personalul pentru a revizui un plan militar dublu care a inclus evacuarea civililor palestinieni din Gaza și o operațiune de distrugere a batalioanelor Hamas rămase.

Rafah, cel mai sudic oraș al Gazei, a devenit casa a sute de mii de refugiați, pe măsură ce aceștia au fost mutați din ce în ce mai spre sud, pe fondul războiului Israelului cu Hamas.

El îi spune CBS că nu este clar dacă un acord cu ostatici se va concretiza în urma discuțiilor în curs, refuzând să discute detalii, dar spunând că Hamas trebuie să „reduce la o situație rezonabilă”.

Un potențial înțelegere cu ostatici nu va interfera cu planurile IDF de a opera în Rafah, spune el, chiar dacă unul se va realiza.

„Dacă avem o înțelegere, va fi amânată oarecum, dar se va întâmpla. Dacă nu avem o înțelegere, o vom face oricum”, a spus el pentru CBS.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE