Google search engine
AcasăMETEONe pregătim pentru un Crăciun 'ca în povești'!

Ne pregătim pentru un Crăciun ‘ca în povești’!


Alertă meteo! Jumătate din țară este​ sub cod galben și portocaliu ‍de ploi abundente. Temperaturile încep ‌să scadă‌ dramatic, cu variații ​de până la 10 grade de la o zi la alta. După ⁤22 – 23 decembrie, un val de aer rece va lovi țara, dar doar pentru o perioadă scurtă, urmând apoi fluctuații termice.

Ne așteaptă schimbări bruște de temperatură: uneori vom ​simți o încălzire, alteori vom fi surprinși de ninsori.

Ploile vor ⁢persista‍ și astăzi în regiunile de vest, sud-vest,⁢ centru și nord, iar‍ până la ora 12.00 este în vigoare o avertizare cod portocaliu.⁤ După-amiază,⁣ ploile se ‌vor deplasa spre sud-vest‍ și sud.

Vineri, în sud vor fi ploi locale ‌și precipitații mixte în​ vest. În weekend, ne așteaptă ploi, burniță, ploi slabe și fulguieli ușoare, ​a anunțat ‍meteorologul ANM⁢ Mihai Huștiu, la un post TV.

Conform meteorologului, în⁢ zilele următoare vom asista la schimbări majore ale temperaturilor. Dacă astăzi vremea va fi neobișnuit de caldă în sud-est, cu maxime cu‍ 10 –⁢ 15 grade peste normalul ⁢perioadei, de vineri, se va resimți o răcire accentuată în toată țara. Maximele vor fi între 1 grad și cel mult 9 grade.

Răcirea va continua sâmbătă, cu​ maxime între -2⁣ și 5 grade. Nopțile vor⁣ fi tot mai reci, cu valori între -7 grade și zero grade.

De⁣ vineri, însă, precipitațiile se vor restrânge, doar în Banat vor fi ninsori slabe, iar în Oltenia și Dobrogea va fi lapoviță.

Conform meteorologului, fluctuații termice vor fi prezente și‌ în următoarele două ⁤săptămâni

Vor fi 3-4 zile cu vreme caldă, apoi​ va urma vreme⁣ rece.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE