Google search engine
AcasăMETEOvom avea furtuni și ploi abundente

vom avea furtuni și ploi abundente


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru luna martie, iar specialiștii ne anunță faptul că vom avea precipitații excedentare în toată țara, dar și temperaturi mai ridicate decât media perioadei.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 19 – 26 februarie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord-vest a țării, apropiat de cel normal în regiunile vestice și în general deficitar în restul teritoriului.

La început de martie vom avea vreme călduroasă, dar și ploi

În săptămâna 26 februarie – 4 martie temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, sudice, dar mai ales în zona submontană a Olteniei și Munteniei, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 4 – 11 martie temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 11 – 18 martie mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, au precizat meteorologii.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE