Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIVIDEO | Spectacol Infricoșător: Avalanșă de Rachete În Cerul Crimeei

VIDEO | Spectacol Infricoșător: Avalanșă de Rachete În Cerul Crimeei


Într-o declarație de vineri seară, armata rusă​ a anunțat că a reușit să doboare nu mai puțin de 26 de‍ drone ​ucrainene într-un interval de doar două ore, deasupra Crimeei⁢ anexate. Aceasta​ susține că a contracarat⁢ astfel‌ un „atac terorist” orchestrat de Kiev, potrivit informațiilor furnizate de AFP și Agerpres.

„Sistemul nostru de apărare ⁣antiaeriană⁢ a ⁣reușit să​ neutralizeze ‌26 de​ drone⁤ aeriene care survolau Crimeea”,‌ a declarat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat difuzat pe Telegram, fără a oferi detalii despre eventuale pagube sau victime.

Ministerul a oferit ​și detalii despre momentul exact al incidentului, precizând că ‍dronele au fost doborâte „între orele 20:30 și 22:30” (ora 17:30 și 19:30 GMT).

Crimeea este frecvent ținta atacurilor navale și aeriene cu drone, însă este rar ca armata rusă să anunțe că⁣ a reușit să distrugă atât de multe drone într-o singură acțiune.

În‍ plus, vineri seara, Ministerul rus al Apărării a mai ‍anunțat că a reușit să doboare alte șase drone ucrainene în regiunea rusă Kursk, ⁣situată la granița cu Ucraina.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE