Google search engine
AcasăPOLITICAVIDEO - Florin Roman (PNL): 'USR are un singur vis pentru România

VIDEO – Florin Roman (PNL): ‘USR are un singur vis pentru România

Deputatul PNL ‌ Florin Roman a susţinut, marţi, în şedinţa⁢ plenului reunit ⁤al Parlamentului în⁢ care se dezbate proiectul bugetului de stat‍ pe‍ anul 2024, că⁢ USR ‌are‌ un singur proiect de ţară – „trei grame de canabis”, relatează Agerpres.

„Le cer scuze românilor pentru comportamentul⁤ celor de la USR, partidul care a propus trei grame ⁢de ​canabis⁤ şi poate că⁣ unii dintre ei şi-au pus proiectul în aplicare, pentru ⁢că, altfel, mi-e greu să înţeleg cum nişte oameni civilizaţi se pot manifesta în asemenea hal”, a spus Roman.

El a⁣ arătat că PNL va vota actualul buget pentru că ​respectă cerinţele​ acestui partid, „fără impozite şi taxe, ⁣nu pe ‍cartoane, ci⁣ pe Legea ​bugetului”.

„Dacă astăzi suntem puşi în situaţia de a avea noi ‌impozite şi ​taxe, acest lucru se datorează ‍unui singur partid,‌ USR, partidul creşterii taxelor. Ei au trecut în PNRR creşterea taxelor. Dragi⁤ constructori, ei au trecut ⁢în PNRR să ⁣fie ‌scoase excepţiile. Dragi agricultori, ei au trecut în PNRR ⁤să fie scoase⁣ excepţiile. Ăsta este USR şi din acest motiv ei au un singur ⁣proiect de ţară – „trei ​grame de ‍canabis”‌ pentru ⁤noi şi pentru copiii noştri”, a spus Roman.

Liberalul a susţinut că ​bugetul​ pe 2024 este unul al investiţiilor, care ‌înseamnă peste 7,2% din PIB pentru investiţii, cea mai importantă ‍componentă fiind tot un program PNL – „Anghel Saligny”, care înseamnă „dezvoltarea adevărată a României”.

„Totodată, suntem⁢ nu doar garanţia şi garantul, nu ca trei grame de canabis USR, că Pilonul 2​ (de pensii – n.r.) nu se întâmplă nimic cu el.‌ Dimpotrivă, contribuţia creşte. ‍(…) ​”Partidul trei grame de canabis” nu şi-a dorit ⁤acest lucru. (…) Cei de la USR, ⁣să‍ ştiţi dragi români, au votat împotriva creşterii pensiilor dumneavoastră. USR nu iubeşte pensionarii. USR ‌este împotriva pensionarilor României”, a susţinut Roman.

El a mai ⁢spus că „PNL este un partid al românilor şi nu un partid ​împotriva românilor”.

„De‌ acum înainte, când⁤ îi vedeţi pe cei de la USR la poarta dumneavoastră, să ştiţi că ⁣vin, probabil, să vă aducă ceea ce au promis: ⁤trei grame de canabis, când copiii noştri mor drogaţi pe străzile României. ​Feriţi România de ⁣cei care vă propun trei​ grame de canabis”, a încheiat ⁤Florin Roman.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE