Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIVIDEO Femeie la un pas să fie omorâtă din cauza unui cuvânt...

VIDEO Femeie la un pas să fie omorâtă din cauza unui cuvânt imprimat pe rochie / Poliția a intervenit pentru a o salva din mijlocul mulțimii furioase


O femeie din Pakistan a fost la un pas de linșaj deoarece trecătorii au crezut că pe rochia ei apare un verset din Coran. De fapt, pe rochie era imprimat cuvântul „dulce” în arabă. Femeia a fost salvată de polițiști din mijlocul mulțimii furioase.

O gloată furioasă din Pakistan a acuzat-o de blasfemie pe femeia care purta o rochie împodobită cu caligrafie arabă. Trecătorii au confundat cuvintele de pe rochie cu versete din Coran. De fapt, pe rochie era imprimat cuvântul dulce în limba arabă, potrivit BBC.

Incidentul a avut loc duminică în orașul Lahore. Femeia s-a refugiat într-un restaurant și a cerut ajutorul poliției. În zonă s-au adunat aproximativ 300 de oameni furioși care au susținut că femeia trebuie să fie omorâtă.

Femeia a fost dusă la o secție de poliție, unde mai mulți cercetători religioși au confirmat că textul de pe rochia ei era caligrafie arabă, nu un verset din Coran. Polițiștii le-au cerut cercetătorilor să înregistreze un videoclip în care să prezinte rezultatul analizei lor și să anunțe că femeia este nevinovată.

De asemenea, femeia a prezentat scuze publice, susținând că este musulmană devotată și că nu a dorit să-i deranjeze pe locuitorii orașului Lahore.

„Nu am avut astfel de intenție, s-a întâmplat din greșeală. Totuși prezint scuze pentru tot ce s-a întâmplat și mă voi asigura că nu se va mai întâmpla niciodată”, a spus ea.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE