Google search engine
AcasăPOLITICAVa oferi asistență pentru schimbarea buletinului

Va oferi asistență pentru schimbarea buletinului


Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a afirmat că robotul ION se updatează şi trece într-o etapă mult mai utilă pentru cetăţeni şi va putea să ofere informaţii despre cum poate fi reînnoit buletinul, scrie News.ro.

Robotul ION se modernizează

„Robotul ION se updatează şi trece într-o etapă mult mai utilă pentru români şi tinerii care l-au generat sunt extraordinari. Lucrăm acum la un modul în care folosind modelul Chat GBT să vină cu răspunsuri practice legate de asistenţa pentru reînnoirea documentelor. Dau un exemplu foarte simplu. Vei putea să îl întrebi pe robotul Ion direct de pe telefon: mi-a expirat buletinul ieri, sunt din Sectorul 6, ce trebuie să fac. Iar robotul Ion o să răspundă: online faci programare pentru reînnoirea buletinului după care te deplasezi fizic pe strada X la serviciul de înnoire a documentelor între ora 8 – 14 la ghişeul 3”, a afirmat Bogdan Ivan, întrebat, duminică la Digi 24, ce mai face robotul ION.

Robotul ION a fost introdus în spațiul public de fostul premier Nicolae Ciucă

Pe 1 martie 2022, fostul premierul Nicolae Ciucă l-a prezentat, în debutul unei şedinţe de Guvern, pe primul consilier onorific al prim-ministrului care foloseşte inteligenţă artificială. Numele său este ION şi vine de la sintagma în oglindă „NOI”, fiind un proiect dezvoltat de către cercetătorii români, „un sistem care foloseşte inteligenţă artificială pentru a capta rapid şi automat părerile, doleanţele românilor, folosind informaţiile din spaţiul public”, spunea atunci şeful Executivului.

GPT este un sistem care foloseşte inteligenţa artificială (AI) capabil să genereze nu doar cuvinte, ci şi imagini descriptive ca răspuns la comenzile scrise ale unei persoane. În prezent, cea mai nouă versiune a acestui program este GPT-4 în variantă plătită, iar anterior versiunea gratuită a fost GPT 3.5

Un chatbot este o aplicaţie software concepută pentru a imita o conversaţie de tip uman pe baza indicaţiilor utilizatorului.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE