Google search engine
AcasăEXTERNEURGENȚĂ: Conflict în Ucraina - Atacul Dronelor. Planul lui Zelenski pentru înfrângerea...

URGENȚĂ: Conflict în Ucraina – Atacul Dronelor. Planul lui Zelenski pentru înfrângerea ‘balaurului’ Putin


STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele ‌știri legate de războiul din Ucraina.

Țara vecină, Ucraina, se pregătește să producă un milion de drone pentru armata sa în 2024, conform anunțului făcut de președintele Volodimir Zelenski în cadrul conferinței sale de presă anuale. Aceste aparate au un rol crucial în războiul împotriva Rusiei, conform AFP.

„Vom produce un milion‌ de drone anul viitor”, a declarat⁣ el. Oficialii ucraineni susțin⁣ că forțele lor au nevoie‍ de 100.000 până la 120.000 de⁢ drone de diferite tipuri pe lună pentru a face ⁢față armatei ruse.

Președintele ucrainean a respins ⁤orice ⁢posibilitate de negocieri cu o Rusie „arogantă”, în⁤ ciuda dificultăților armatei ucrainene pe front și a presiunii crescute din partea trupelor Moscovei.

El a avertizat⁢ că „nimeni” nu poate anticipa ⁤data încheierii războiului cu‌ Rusia, dar a dat asigurări că Statele Unite nu vor „trăda” Ucraina, în ciuda semnelor de scădere a sprijinului occidental.

Volodimir Zelenski a susținut o conferință⁣ de presă pentru a face bilanțul unui an dificil, marcat de ​dezamăgirea ​survenită în urma unei contraofensive majore, urmată de diminuarea sprijinului occidental și presiunea crescută a Rusiei pe front.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE