Google search engine
AcasăSPORTUn moment de suspans în Cupa Ligii Angliei: Chelsea se califică în...

Un moment de suspans în Cupa Ligii Angliei: Chelsea se califică în semifinale după o victorie dramatică împotriva lui Newcastle!


⁢ ⁢
⁣ ⁣ Chelsea Londra, victorioasă în ⁢sferturile ​Cupei Ligii Angliei după⁢ o luptă strânsă cu Newcastle

Marți seară, formația Chelsea Londra a reușit⁣ să se califice în semifinalele Cupei Ligii Angliei, învingând-o pe Newcastle cu scorul ⁢de 5-3 în ‌urma loviturilor‌ de departajare, conform news.ro.

Deschizând scorul în minutul 16, Newcastle a dat tonul meciului prin golul lui Wilson.

Însă Chelsea nu s-a lăsat învinsă și a reușit să ‍egaleze în minutul 90+2 prin ​Mudryk.

La loviturile de departajare,⁢ Palmer, Gallagher, Nkunku și ‌Mudryk au marcat pentru Chelsea, în timp ce Wilson și Bruno Guimaraes​ au înscris pentru ‍Newcastle.‌ Trippier și Ritchie ​au ratat șansa de a‌ aduce victoria echipei lor.

Conform RMC‍ Sport, un ⁤fan al lui‌ Chelsea a ​intrat pe teren pentru a-l ataca⁢ pe portarul echipei Newcastle, Martin ‍Dubravka, imediat după golul egalizator al lui Mudryk.

Incidentul a fost investigat de poliție ⁤și de echipa Chelsea, iar Mauricio Pochettino, antrenorul echipei londoneze, a fost extrem de furios.

„Am spus întotdeauna că siguranța jucătorilor, antrenorilor, managerilor,⁣ arbitrilor și arbitrilor de linie este ⁣prioritară în orice meci de fotbal. Și trebuie să facem‍ tot​ posibilul pentru a-i ține ‌departe de teren pe⁣ fanii extrem de nervoși”. „Trebuie să fim atenți”, a subliniat fostul antrenor al PSG.

„Fanii trebuie să fie conștienți de astfel de situații, deoarece acestea ‍pot pune în pericol ‌jucătorii. Sunt dezamăgit. ​Nu sunt de acord cu astfel⁢ de comportamente care au loc pe​ Stamford Bridge și pe alte stadioane ⁤din Anglia ⁤sau din lume. Este‌ întotdeauna dezamăgitor⁣ când se întâmplă astfel ⁢de lucruri, deoarece sunt periculoase”.

W3Schools Home Page

rnrn

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE