Google search engine
AcasăPOLITICAUn fost ministru al educației deschide un site de meditații după cataclismul...

Un fost ministru al educației deschide un site de meditații după cataclismul de la simularea pentru Evaluarea Națională


Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, a lansat un site de meditații. Anunțul lui Funeriu vine în ziua în care s-au anunțat rezultatele dezastruoase de la simularea pentru Evaluarea Națională, unde doar 4 din 10 elevi au reușit să obțină o notă de trecere la matematică.

„În această situație de dezastru previzibil la simulare pentru Evaluarea Națională, n-am chef să-mi pierd vremea cu analize sterile, dar pentru că sunt un tip de acțiune am pregătit o intervenție de urgență pentru cei care vor să aibă o alternativă: pregătire „pe ultima sută” pentru Evaluarea Națională, dar și un modul de orientare școlară și în carieră. Găsiți linkurile către aceste soluții – cert, tardive pentru mulți – dar cu siguranță bune. Hai, fete și băieți de a VIII-a, capul sus și la treabă! Părinți: nu vă pierdeți vremea certându-vă copiii pentru rezultatele de la simulare, treceți la acțiune!”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Într-o declarație pentru stiripesurse.ro, Daniel Funeriu a explicat și criteriile pe baza cărora au fost selectați profesorii care vor susține meditațiile.

„Obiectivul meu e să dau cât mai multă cunoaştere copiilor români, pentru a fi liderii generației lor. Am selectat dur profesorii noştri, profesorii teach4u.ro, pe patru criterii: 1) cât de bine stăpânesc şi transmit materia, 2) cât de eficient îi învață pe copii o metodă şi le clădesc o structură intelectuală, 3) cât de buni sunt să ofere o experiență emoțională a învățării pozitivă şi 4) cât de buni sunt în a-i învăța pe copii să folosească ce au învățat. Fac toate astea pe banii mei, pentru copiii țării mele”, a precizat fostul ministru.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE