Google search engine
AcasăSPORTTransylvania Open, desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun turneu...

Transylvania Open, desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun turneu WTA 250


Transylvania Open, turneul de tenis din Cluj-Napoca, ajuns anul acesta la cea de-a treia ediţie, a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun turneu WTA 250.

Premiul de cel mai bun turneu din lume la categoria lui a fost oferit în urma voturilor exprimate de jucătoare, care au ales competiţia favorită din circuit, potrivit site-ului competiţiei, potrivit Agerpres.

„Cu mare plăcere vă informez că, încă o dată, Transylvania Open a fost votat ‘Turneul Anului WTA 250’ de către jucătoarele WTA. Acordarea acestui premiu pentru al doilea an consecutiv este o dovadă a determinării continue, a angajamentului şi a muncii susţinute depuse de echipa voastră pentru a oferi o experienţă remarcabilă, recunoscută în mod clar de jucătoarele din circuitul WTA. Echipa Transylvania Open ar trebui să se simtă extrem de mândră pentru organizarea unui eveniment care depăşeşte constant aşteptările, creând o atmosferă şi un mediu în care jucătoarele se simt confortabil şi capabile să performeze la cel mai înalt nivel. Aţi dobândit o reputaţie bine meritată şi aţi stabilit un standard la care alţii pot să aspire”, a declarat preşedintele WTA, Steve Simon.

La rândul său, directorul turneului, Patrick Ciorcilă, a afirmat: „Avem motiv de sărbătoare! Transylvania Open a fost ales din nou cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250, pentru al doilea an consecutiv. E incredibil, mai ales că noi suntem abia la a treia ediţie, deci ne trăim ‘copilăria’ în lumea turneelor. Acest titlu nu e însă o întâmplare. Este o realizare care arată munca dedicată a echipei noastre, susţinerea şi entuziasmul publicului şi, bineînţeles, aprecierile jucătoarelor. Le mulţumim şi suntem bucuroşi că s-au simţit atât de bine la Cluj!”

”Ne-am angajat să facem evenimentul nostru senzaţional şi faptul că jucătoarele WTA apreciază asta este cea mai bună răsplată pentru munca şi pasiunea pe care o avem pentru tenis. Acum, ne pregătim cu şi mai mare entuziasm de următoarea ediţie, care va avea loc de data aceasta în februarie, la început de sezon. O poziţie mai avantajoasă pentru noi care ne va ajuta să creştem şi mai mult. Ne vedem în 3-11 februarie!”, a mai spus fostul tenisman.

„Am câştigat primul meu titlu WTA la Transylvania Open anul acesta şi, alături de partenera mea Jil, am avut parte de o săptămână grozavă la Cluj! Echipa turneului face acei extra paşi pentru a se asigura că jucătoarele se simt bine, dar şi că au parte de multă distracţie!”, a spus britanica Jodie Burrage, câştigătoarea celei de-a treia ediţii Transylvania Open la dublu, alături de elveţianca Jil Teichmann.

Cel mai bun turneu WTA 1.000 a revenit competiţiei de la Indian Wells, iar la categoria WTA 500 a câştigat Charleston Open.

Transylvania Open 2023 a avut loc în perioada 16-22 octombrie, iar la simplu a câştigat germanca Tamara Korpatsch, care a obţinut la Cluj primul titlu WTA 250 din carieră, după finala jucată cu Gabriela Ruse.

Cea de-a patra ediţie a Transylvania Open va avea loc la mai puţin de cinci luni de la încheierea ultimei ediţii, în 3-11 februarie 2024, după ce turneul de la Cluj-Napoca a obţinut o nouă poziţie în calendarul WTA, mai avantajoasă şi cu şanse mari de a trage mai multe nume mari ale tenisului mondial feminin. La următoarea ediţie şi-au anunţat deja prezenţa: Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE