Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEI: "The Secret Ingredient That Adds a Special Flavor/ Video: "Ingredientul Secret...

: „The Secret Ingredient That Adds a Special Flavor/ Video: „Ingredientul Secret care Adaugă un Gust Special


Președintele PNL, Nicolae Ciucă, dezvăluie​ secretul său pentru prepararea ‍sarmalelor de Crăciun: un ingredient special aduce un ‌gust unic!

Într-un interviu pentru DC⁣ News Live, Nicolae Ciucă a mărturisit că este responsabilul cu prepararea sarmalelor în familia sa. Liderul PNL a dezvăluit că pregătește‍ sarmale oltenești, care au un ingredient special – ardei roșii uscați la ⁣streașina⁢ casei.

”Știu ⁣să fac sarmale oltenești. În Oltenia, în afară de varză mai există ardei ‍roșii, oltenii le spun‍ raci. Ardeii ăștia se usucă la ⁣streașina casei ‌și se păstrează acolo până vine vremea ‌de făcut sarmale. Se​ opăresc în apă, li se scot semințele și se umplu cu carnea de sarmale, iar apoi se pun printre sarmale. Sunt ușor picanți ⁢și dau un gust ⁢special sarmalelor. Mă străduiesc să⁢ fiu responsabil cu sarmalele pentru că îmi plac ⁤foarte mult.”, a dezvăluit Nicolae⁣ Ciucă.

Nicolae Ciucă a precizat că​ va petrece Sărbătorile‌ acasă, ⁤în familie, mai ales că are și două nepoțele. El a explicat că a fost, aseară, ⁣la serbarea de Crăciun a ⁤nepoatei mai mari și a fost unul dintre momentele care l-au impresionat⁣ cel mai mult în ultima perioadă.

”Am​ avut privilegiul să⁢ particip ‌la ⁤prima ei​ serbare şi să o văd pe genunchiul lui Moş Crăciun pe care îl aştepta de mult, bucuria ei a fost‍ fericirea noastră, că am putut să particip,⁣ pentru mine unul care nu am avut această ‍ocazie să particip ‌la momentele astea ale fiului meu”, a mărturisit Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă va fi pe post de ⁤moş Crăciun pe 24 seara, Ciucă ⁤a răspuns: ⁣”Voi fi pe⁣ post de orice, pentru ele”.

Liderul PNL⁢ a⁤ mai‍ afirmat că merge în dimineaţa de Crăciun la⁤ Biserică și ‌încurajează pe toți să ⁤facă același lucru.

”Încurajez pe toată lumea​ să ‌meargă la biserică, ⁣este locul unde ne ⁤întâlnim cu comunitate,⁤ este locul ​unde putem să​ mai stăm de vorbă. (..) În plus, este foarte importantă‍ predica preoţilor, iar preoţii cu har ne fac să înţelegem mai bine tot ⁤ceea ce se citeşte din Evanghelie duminica. Nu strică să ne apropiem de Dumnezeu şi să⁤ înţelegem că ⁣de acolo vine rostul​ nostru”, a⁢ adăugat Ciucă.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE