Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIASignal lansează suportul pentru numele de utilizator

Signal lansează suportul pentru numele de utilizator


Aplicaţia de comunicare criptată end-to-end Signal anunţă introducerea numelor de utilizatori, ca mijloc de protejare a numerelor de telefon.

Signal, considerată de mulţi specialişti drept cea mai sigură aplicaţie de comunicare digitală, oferă, mai nou, posibilitatea creării numelor de utilizatori pentru contactarea acestora, potrivit news.ro.

În cazul Signal, numele de utilizator nu are aceeaşi funcţionalitate precum la majoritatea utilizatorilor. Acesta nu are rol în autentificare, ce se realizează, în continuare, pe baza numărului de telefon.

În schimb, noile nume de utilizatori pot fi folosite pentru realizarea contactului dintre utilizatori – în locul numerelor de telefon, utilizatorii pot face acum schimb de noile nume.

Anterior, numărul de telefon era folosit atât pentru autentificarea în cadrul aplicaţiei, cât şi pentru contactarea celorlalţi utilizatori.

Numele de utilizator vine să ofere un nivel suplimentar de protecţie numărului de telefon. Utilizatorul poate păstra confidenţialitatea propriului număr de telefon, oferind pentru contact numele de utilizator.

Din momentul creării numelui de utilizator, numărul de telefon nu va mai fi vizibil în cadrul aplicaţiei celor care nu-l au deja salvat în propria agendă.

Suportul pentru numele de utilizator este disponibil, deocamdată, în stadiu beta. Un nume de utilizator Signal poate fi creat din pagina de configurare a profilului personal.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE