Google search engine
AcasăSPORTSergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă...

Sergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă pe care o deţine lângă Madrid


Fundaşul formaţiei FC Sevilla, Sergio Ramos, l-a contactat pe Kylian Mbappé pentru a-i propune să cumpere o vilă pe care acesta o deţine la nord de Madrid, potrivit news.ro.

Fundaşul spaniol, care a revenit la FC Sevilla, a petrecut doi ani alături de atacantul echipei PSG, care este aşteptat să ajungă la Real în această vară.

Sergio Ramos s-ar fi oferit să-i vândă lui Kylian Mbappé o vilă pe care o deţine împreună cu soţia sa, Pilar Rubio. Vila este situată în Moraleja, un cartier de lux din oraşul Alcobendas, la aproximativ 20 km nord de Madrid.

Zona, renumită pentru terenurile sale de golf de mari dimensiuni, şcolile private, securitatea şi proprietarii bogaţi, găzduieşte numeroase celebrităţi din lumea sportului, a mass-media, a politicii şi a divertismentului. David Beckham, Ronaldo şi Karim Benzema au locuit toţi acolo atunci când au jucat pentru Real Madrid.

Casa lui Sergio Ramos a fost construită pe un teren de 2.500 m2. Cu un decor rafinat, aceasta oferă un nivel ridicat de confort, cu două piscine (una exterioară şi una interioară), o sală de cinema, o zonă de jocuri cu bar şi o sală de fitness.

Fundaşul spaniol, care a revenit la Sevilla FC în vara anului trecut şi urmează să împlinească 38 de ani (la sfârşitul lunii martie), cere 6 milioane de euro pentru a renunţa la ea.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE