Google search engine
AcasăSPORTSelecţionerul naţionalei Spaniei, Luis de la Fuente, şi-a prelungit contractul până în...

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Luis de la Fuente, şi-a prelungit contractul până în 2026


Selecţionerul naţionalei Spaniei, Luis de la Fuente, şi-a prelungit contractul până în 2026, anul viitoarei Cupe Mondiale, a anunţat joi Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF), informează AFP, potrivit Agerpres.

În contractul lui De la Fuente, numit selecţioner la sfârşitul lui 2022, exista o clauză de prelungire, iar conducerea Federaţiei a acceptat activarea acesteia, potrivit unui comunicat al RFEF. Federaţia a menţionat nevoia de stabilitate, înainte de EURO 2024, care se va desfăşura între 14 iunie şi 14 iulie în Germania. Fără prelungire, actualul contract al selecţionerului ar fi expirat pe 30 iunie, adică în plină competiţie.

De la Fuente i-a urmat lui Luis Enrique după eliminarea Spaniei în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Actualul selecţioner a dat de înţeles încă din noiembrie că au loc discuţii pentru activarea prelungirii contractului său.

În mandatul său, în afară de calificarea la EURO 2024, La Roja a câştigat Liga Naţiunilor 2023 învingând în finală Croaţia.

La EURO 2024, Spania va juca în Grupa B, unde va întâlni Croaţia, Italia şi Albania.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE