Google search engine
AcasăMETEOȘefa ANM anunță o vreme neobișnuită pentru această perioadă. Unde va ploua...

Șefa ANM anunță o vreme neobișnuită pentru această perioadă. Unde va ploua în următoarele zile


Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat prognoza meteo. Aceasta precizează că urmează o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului.

Potrivit meteorologilor, la Zimnicea, temperatura ajuns la 22°C. A fost, de altfel, cea mai ridicată, valoarea zilei. Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat prognoza meteo.

„Ne vom mai bucura și la sfârșit de săptămână, și săptămâna viitoare, pentru că vremea va rămâne deosebit de caldă pentru ultimă decadă a unei luni februarie în țara noastră și într-adevăr 22°C la Zimnicea, 21°C la Giurgiu, Oltenița, Turnu Măgurele, Alexandria, Călăraș, Adamclisi, Cernavodă, Medgidia.

De asemenea în capitală București și Filaret și la multe stații din jumătatea sudică a țării de asemenea, 19-20°C. Un ecart care caracterizează o vreme deosebit de caldă și care va rămâne de interes și mâine.

12-19°C și săptămâna viitoare, când, cu variații de la o zi la alta, vom conta pe valori între 11-20°C. Vor fi și ploi mai slabe astăzi în Maramureș, în Crișana, în Oltenia, apoi și în Banat și în Transilvania, dar și în partea de vest și nord-vest a Munteniei sau în nordul Moldovei.

Dar la nivel local vor fi posibile cantități de 10-15l/m² iar la munte, la altitudini mai mari de 2.000 metri posibil precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și chiar și intensificări ale vântului, cu viteze la rafală care pot depăși 40-50km/h”, a spus Elena Mateescu, directorul ANM la Antena 3 CNN.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE