Google search engine
AcasăPOLITICAȘedință în coaliție! Liderii PSD și PNL decid strategia pentru alegerile locale...

Ședință în coaliție! Liderii PSD și PNL decid strategia pentru alegerile locale în teritoriu / Judeţele unde nu s-a stabilit cum vor merge cele două partide


Coaliţia PSD-PNL se reuneşte, luni, de la ora 10.00 pentru a discuta despre strategia privind alegerile locale, în special în teritoriu unde trebuie să stabilească în ce municipii se va merge cu candidaţi comuni. Judeţele unde urmează să se ia o decizie privind colaborarea celor două partide sunt Mureş, Bacău şi Aradul.

Coaliţia trebuie să ia act şi de candidaţii comuni pe Capitală, la sectoare, după ce liberalii i-au anunţat deja pe liderul PNL Sector 1, George Tuţă, la sectorul 1 iar la sectorul 6, actualul primar Ciprian Ciucu. în timp ce PSD va avea candidaţi a sectoarele 2 şi 5, sectoarele 3 şi 4 urmând să rămână cu candidaţii primari în funcţie, Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă.

La sectorul 2, conducerea PSD l-a validat pe prefectul Rareş Hopincă, în timp ce la sectorul 5 a fost desemnat candidat consilierul general al Bucureştiului din partea PSD Adrian Vigheciu,

Între timp, candidatul comun al alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a început campania preelectorală, în filialele PSD şi PNL din Capitală, pentru strângerea de semnături.

Coaliţia a decis, săptămâna trecută, să aibă candidaturi comune PSD-PNL la câteva municipii reşedinţă de judeţ, astfel că PNL va avea candidatul la Primăria Braşov, iar PSD la primăria Bacău. În organizaţia Timiş, s-a decis că PSD va da candidatul la Consiliul Judeţean, iar PNL, la Primăria Timişoara.

În urma acestei decizii, Alin Nica, liderul PNL Timiş, a fost exclus din partid, în urma refuzului de a accepta decizia partidului.

Discuţia în coaliţie urmează să continue şi în cazul altor judeţe, precum Satu Mare şi Mureş, unde trebuie să se decidă dacă se va merge cu candidaţi comuni PSD-PNL.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE