Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEISebastian Burduja, în pole-position pentru nominalizarea coaliției la Primăria Capitalei (România TV)

Sebastian Burduja, în pole-position pentru nominalizarea coaliției la Primăria Capitalei (România TV)


Sebastian Burduja, în pole-position pentru nominalizarea coaliției la Primăria Capitalei (România TV)

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, pare a fi favoritul pentru nominalizareea coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, anunță sursele România TV.

Potrivit surselor mai sus citate, printre cei care vor fi măsurați în sondaje vor fi și afaceriștii Dan ostahie și Dan Șucu, dar și gabriela Firea, cea care a mai fost primar general, însă pentru ea șansele sunt minime pentru a mai fi aruncată în cursă.

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, declarații înainte de ședință cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți, la Parlament, alături de președintele PNL, Nicolae Ciucă, înaintea unei ședințe a coaliției de guvernare care va avea loc în această seară, că din punctul său de vedere PSD și PNL vor ajunge la un acord pentru un candidat comun la Primăria Generală a Municipiului București.

„Până în acest moment nu avem o analiză finalizată, fiecare dintre noi căutăm să găsim cea mai bună soluție pentru a avea garanția că intrăm în alegeri cu un candidat care poate să câștige”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat dacă în ședința coaliției se va discuta despre un candidat comun PNL-PSD la Primăria Capitalei.

„Eu cred că o să avem un candidat comun”, a declarat Ciolacu, dar „este incorect să discutăm mai întâi cu presa aceste lucruri si pe urmă cu colegii noștri din coaliție”. „Imediat după decizie răspundem întrebărilor”, a promis liderul PSD.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE