Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIASalonul Felin Internaţional Bucureşti are loc la Sala Palatului, în zilele de...

Salonul Felin Internaţional Bucureşti are loc la Sala Palatului, în zilele de 11 şi 12 mai. Un motan alb din rasa Norvegian de Pădure, prezent în c


Un motan alb din rasa Norvegian de Pădure, numit Nordri, câştigătorul cupei europene feline 2024, va putea fi admirat la Salonul Felin SofistiCAT, în zilele de 11 şi 12 mai, de la Sala Palatului, potrivit news.ro

Sâmbătă şi duminică, între orele 10.00-17.00, Salonul Felin SofistiCAT îşi va deschide porţile pentru aproximativ 200 dintre cele mai frumoase pisici, care se vor întrece pentru un loc pe podium la Sala Palatului.

Publicul va putea urmări şi susţine evaluarea superbelor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Orientală. Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx.

Pisicile de casă participă şi ele la concurs în cadrul unei categorii special create pentru acestea.

Ca de fiecare dată, la SofistiCAT, un loc special îl ocupă zona pisicilor pentru adopţii, care aşteaptă să-şi găsească familii iubitoare.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT şi de Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR), sub egida FIFe (Federation Internationale Feline).

Copiii au intrare gratuită, iar un bilet pentru pensionari şi elevi costă 10 lei, adulţii – 14 lei.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE