Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIRusia vrea să construiască o 'bancă de ostatici' americani

Rusia vrea să construiască o ‘bancă de ostatici’ americani


Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) încearcă să supravegheze toate persoanele cu pașaport american care vin în Rusia, potrivit jurnalistului rus de investigații Andrei Soldatov citat de CNN.

„Scopul principal al întregii operațiuni este de a construi o bancă de ostatici cu pașapoarte americane”, a declarat acesta. El a adăugat că Moscova o va folosi „ca pârghie” în orice negocieri viitoare.

Afirmațiile vin ca reacție la cazul unei americance de origine rusă, Ksnia Karelina, arestată când s-a întors în orașul ei natal din Rusia pentru a-și vedea bunicii. Ea a fost acuzată de trădare pentru că ar fi donat 51 de dolari unei organizații caritabile ucrainene

Opinia unui fost angajat al lui Putin

Fostul redactor de discursuri al lui Vladimir Putin, Abbas Galliamov, a declarat la rândul său, la CNN, că succesul Rusiei în Avdiivka va fi un factor cheie pentru „suprimarea nemulțumirilor” și „consolidarea poziției interne a lui Putin” înainte de alegerile din Rusia.

Această victorie militară i-a oferit „o injecție suplimentară de legitimitate” și este foarte benefică pentru campania sa prezidențială.

Vorbind despre persoanele care ar fi fost reținute în Rusia din cauza unor priveghiuri pentru Aleksei Navalnîi, Abbas Galliamov a spus că „mai devreme sau mai târziu acest lucru se va întoarce cu siguranță împotriva sa” și că Vladimir Putin încearcă să scape de toți liderii opoziției pentru ca cel puțin nemulțumirea din societatea rusă să fie „nestructurată”, „dezorganizată” și „fără lider” înainte de viitoarele alegeri.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE