Google search engine
AcasăSPORTRomânia are şanse de medalie în două finale de juniori (pistol) la...

România are şanse de medalie în două finale de juniori (pistol) la Europenele de la Gyor


Echipa de juniori a României la pistol, în componenţă cu Luca Joldea, Levente Bucşiaş şi Daniel Feraru, s-a clasat pe locul doi în calificările Campionatelor Europene de tir sportiv pentru probele de 10 metri aer comprimat de la Gyor, în timp ce la individual Joldea, vicecampion european, s-a calificat de pe primul loc în finală, potrivit Agerpres.

Luca Joldea (CSM Arad), antrenat de Gheorghe Pop, cu un total de 578 puncte, a ocupat primul loc în calificările disputate marţi în proba de 10 m pistol individual cu aer comprimat, urmat de germanul Andreas Koepl (576) şi de ucraineanul Maksim Himon (575). Levente Bucşiaş a fost al 23-lea (563), iar Constantin Daniel Feraru a ocupat locul 33 (559). Finala de opt la pistol individual are loc tot marţi.

În calificările pe echipe la pistol juniori, România s-a clasat pe locul doi cu 1.700 puncte, fiind devansată doar de Ucraina (1.706). Finala pe echipe juniori la 10 m pistol cu aer comprimat are loc miercuri.

Luni, în prima zi a competiţiei continentale, în proba de 10 m puşcă cu aer comprimat la juniori, Eva-Maria Georgescu a fost a 43-a (621,2 puncte), iar Adriana Teodorescu a ocupat locul 60 (619,5).

Laura Ilie şi Roxana Sidi fac parte printre alţii din lotul României care concurează la Campionatele Europene de la Gyor, între 26 februarie şi 2 martie, cu obiectivul de a prinde unul dintre bilete la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris în proba de puşcă. Sunt disponibile două locuri cotă în proba feminină de 10 m aer comprimat la puşcă.

Proba individuală de 10 m puşcă aer comprimat la senioare este programată vineri 1 martie.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE