Google search engine
AcasăEXTERNERomân mort într-un spital din Italia

Român mort într-un spital din Italia


Pompierii au găsit un cadavru într-una dintre camerele secției medicale a spitalului din Ribera (Sicilia), unde a izbucnit un incendiu în cursul serii de joi, 29 martie. Era vorba despre un pacient român care rămăsese blocat: flăcările ar fi fost provocate de faptul că victima și-ar fi aprins o țigară în timpul unei ședințe de oxigenoterapie, potrivit Sky Italia.

Un bărbat a murit după ce un incendiu a izbucnit în interiorul spitalului ‘Fratelli Parlapiano’ din Ribera, în apropiere de Agrigento. Pompierii au găsit un cadavru într-una dintre camerele secției de medicină. Este vorba despre un pacient român, Costică Brustureanu, care a rămas blocat. Flăcările ar fi fost generate de aprinderea unei țigări de către pacientul găsit mort care, în timpul unei ședințe de oxigenoterapie la care era supus, și-a scos masca, aprinzând țigara și provocând explozia aparatului de oxigen.

Victima avea 53 de ani și locuia în Canicattì, în provincia Agrigento. Comandamentul provincial al pompierilor din Agrigento a trimis, de asemenea, un vehicul pentru a acționa ca unitate locală de criză. Pompierii de la detașamentul din Sciacca au intervenit, iar alte echipe au sosit de la Santa Margherita di Belìce și Agrigento.

Flăcările s-au extins la o cameră de internare de la primul etaj. O aripă a spitalului a fost declarată inutilizabilă, dar pompierii au reușit să stingă flăcările în secția unde erau internați cinci pacienți: patru au fost transferați într-o altă aripă a unității sanitare. Trupul celui de-al cincilea pacient, care fusese internat joi dimineață târziu în Ribera, a fost transferat la morgă.

content-image

content-imageRELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE