Google search engine
AcasăPOLITICAReacția AUR după apariției Listei Guvernului alternativ al Alianței

Reacția AUR după apariției Listei Guvernului alternativ al Alianței


AUR a remis un comunicat de presă în care neagă componența ”Guvernului alternativ al AUR” apărut pe STIRIPESURSE.RO. AUR neagă însă doar structura guvernamentală, nu și numele apărute. Facem precizarea că STIRIPESURSE.RO a prezentat varianta neoficială care circulă insistent în cadrul Alianței și nu cea oficială, pentru publicul larg.

”Alianța pentru Unirea Românilor dezminte informațiile apărute în presă cu privire la o așa-zisă listă de miniștri pe care am fi pregătit-o pentru guvernare.

Nu este decât o minciună și o manipulare a unor pseudo-jurnaliști, care nu au binevoit măcar să introducă în articol și poziția partidului AUR, deși li s-a transmis că informațiile pe care doresc să le publice cu privire la acest subiect sunt false.

Precizăm că AUR are oameni pregătiți pentru guvernare, însă în niciun caz nu este lista care a apărut în presă.

Mai mult, AUR propune un Guvern cu 12 ministere în programul de guvernare, care poate fi consultat pe https://programaur.ro/, nicidecum 24 de ministere așa cum încearcă să inducă un anumit jurnalist.”, se spune în comunicatul redat în integralitate.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE