Google search engine
AcasăSPORTRăsturnare de situație: Ion Țiriac nu mai face patinoarul de la Brașov

Răsturnare de situație: Ion Țiriac nu mai face patinoarul de la Brașov


Omul de afaceri Ion Ţiriac nu mai doreşte să realizeze la Braşov proiectul patinoarului pe care ar fi vrut să-l dea în administrare municipalităţii, a susţinut marţi, într-o conferinţă de presă, primarul Braşovului, Allen Coliban.

Edilul braşovean a afirmat că a primit o scrisoare de la fostul tenisman în care acesta şi-a exprimat „dezamăgirea” faţă de „cei care „conduc municipiul Braşov”, respectiv faţă de refuzul Consiliului Local de a „primi cu titlu gratuit o bază sportivă ce urma să deservească toţi braşovenii”, şi în care omul de afaceri precizează că „disponibilitatea sa de a realiza parteneriatul cu municipiul Braşov încetează”, conform Agerpres.

„Domnilor de PSD şi PNL aţi înfrânt, Braşovul pierde un patinoar, generaţii întregi de copii vor avea de suferit de pe urma sabotajului făcut în mod repetat în Consiliul Local (…) Avem din păcate acest rezultat, care spune multe despre felul în care Braşovul a alungat investitori în trecut, despre faptul că ani la rând ne-au ocolit şi festivalurile mari de muzică şi astfel de propuneri de parteneriate din partea unor investitori majori şi credibili şi toate acestea se datorează exclusiv faptului că votul politic (în CL -n.r.) a fost contrar intereselor braşovenilor şi contrar jurământului pe care noi, reprezentanţii comunităţii l-am depus”, a afirmat Allen Coliban, făcând referire la faptul că proiectul patinoarului nu a trecut în şedinţa de vineri a CL Braşov.

Un memorandum de colaborare cu Fundaţia Ion Ţiriac, în vederea realizării unui patinoar dedicat în special antrenamentelor copiilor şi juniorilor, a fost adoptat de Consiliul Local Braşov în 29 decembrie.

Conform explicaţiilor date la momentul respectiv de primarul USR Allen Coliban, fundaţia urma să cumpere un teren, pe care să realizeze investiţia pe cheltuiala sa, iar apoi patinoarul urma să fie dat în administrare municipalităţii braşovene.

Totodată, edilul promitea că detaliile colaborării cu Fundaţia Ion Ţiriac vor fi prezentate Consiliului Local Braşov la sfârşitul lunii ianuarie. Cu toate acestea, un proiect de Hotărâre de CL a ajuns pe masa consilierilor braşoveni abia săptămâna trecută, în 29 martie, şi, după dezbateri îndelungate, nu a fost votat din cauza opoziţiei consilierilor PNL şi PSD.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE