Google search engine
AcasăPOLITICAPSD și PNL își dau pupături dulci peste flgeme groase

PSD și PNL își dau pupături dulci peste flgeme groase


Ludovic Orban și Alin Nica au ieșit împreună în conferință de presă la Timișoara. Ludovic Orban a anunțat că Alianța Dreapta Unită va susține candidatura lui Alin Nica la șefia CJ Timiș, asta pentru că, spune Orban: Ne batem cu aceleași vagoane.

Iată explicațiile lui Orban

„Noi, cei din Forța Dreptei, suntem liberalii care nu am cedat la niciun fel de amenințare, nu ne-am aliat cu PSD și suntem convinși că așa cum leii se ridică la suprafața apei, liberalii adevărați îi vor ajuta pe români să înțeleagă că România nu trebuie să fie condusă de aceiași oameni care au ajuns la putere după Revoluție.

Am convingerea că Alin Nica este un candidat redutabil pentru CJ Timiș și că Dominic Fritz este un primar care poate conduce Timișoara corect”, a spus acesta.

Alin Nica spune că PSD și PNL își dau pupături dulci peste flegme groase

„Îmi e mai teamă de congruențele pesediste decât de contrele care caracterizează liberalismul. Am avut viziuni diferite legat de ceea ce s-a întâmplat în Timișoara în 2021, dar ceea ce am văzut la colegii mei este strigător la cer. Nu poți să ai pupături dulci peste flegme groase. Sub acest aspect cred că echilibrul în declarații politice sau consecvența declarațiilor pe care le faci chiar dacă sunt dure. Nu l-ați auzit pe domnul Orban să repudieze acele acuzații la adresa PSD cum că e ciuma roșie. Dacă iei o poziție tranșantă trebuie să te ții de ea până la capăt”.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE