Google search engine
AcasăPOLITICAProvocare pentru Parlament: Blocarea tribunei până la majorarea salariilor profesorilor cu 40%,...

Provocare pentru Parlament: Blocarea tribunei până la majorarea salariilor profesorilor cu 40%, fără sprijinul PSD-PNL, USR și UDMR


Partidul AUR susține că-și⁣ asumă să blocheze tribuna Parlamentului, dacă salariile profesorilor ⁤nu sunt majorate cu 40%.

Într-o declarație recentă, reprezentanții Partidului AUR au anunțat ‌că sunt hotărâți să blocheze tribuna Parlamentului în cazul în care ‌majoritatea PSD-PNL, cu sprijinul USR și UDMR, nu vor majora salariile profesorilor cu ‌40%. Aceștia își asumă orice sancțiune pentru a-și apăra promisiunile⁢ făcute profesorilor și pentru a le oferi respectul cuvenit.

Partidul AUR este hotărât să lupte pentru drepturile pensionarilor,⁢ ale profesorilor și ale tuturor categoriilor sociale​ care au fost batjocorite ‌de PSD și PNL. Aceștia promit să meargă până la capăt pentru a apăra drepturile românilor.

Este important de menționat că⁢ discursul premierului Marcel Ciolacu a fost perturbat de protestele celor ‌de la AUR,‍ Diana Șoșoacă și USR în momentul în care se dezbătea în Parlament bugetul pentru 2024.

Vezi și: USR acuză Guvernul în scandalul bugetului: ⁣’Este mincinos și fără ‍viziune’⁣ / Protest în Parlament

Vezi și:⁣ VIDEO Scandal în Parlament la Buget: Marcel Ciolacu a fost flancat⁢ de colegi când și-a susținut discursul.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE