Google search engine
AcasăEXTERNEProtest al fermierilor greci cu tractoarele în fața parlamentului

Protest al fermierilor greci cu tractoarele în fața parlamentului


Zeci de fermieri greci și-au parcat tractoarele, marți, în fața parlamentului din Atena, în semn de protest față de creșterea costurilor, concurența străină, precum și față de lipsa de măsuri ale autorităților legate de inundațiile care i-au afectat în ceea ce privește producția, potrivit mediafax.

Zeci de fermieri din toate zonele Greciei au mers marți cu tractoarele la Atena, intensificând astfel protestele care se manifestă de săptămâni în șir față de creșterea costurilor, concurența străină și de faptul că autoritățile nu au luat măsurile cuvenite după inundațiile care le-au afectat activitatea, scrie Reuters.

Tractoarele au parcat în fața parlamentului. „Creșterea animalelor a murit astăzi”, scria pe un banner de pe un tractor cu un sicriu negru atașat în față. „Fără fermieri, fără hrană, fără viitor”, scria pe un banner de pe un alt tractor.

Fermierii greci s-au alăturat protestelor altor fermieri din țări europene precum Franța, Belgia, Olanda, Polonia și Italia, care au organizat în ultimul timp astfel de acțiuni.

Sindicatele fermierilor greci negociază de mai multe săptămâni cu guvernul conservator al premierului Kyriakos Mitsotakis, dar spun că măsurile anunțate până acum nu sunt suficiente pentru a răspunde revendicărilor.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE