Google search engine
AcasăSPORTPropunerea surprinzătoare a Federației Internaționale de Surfing: Renunțarea la construirea unui turn...

Propunerea surprinzătoare a Federației Internaționale de Surfing: Renunțarea la construirea unui turn pentru arbitri


Federaţia Internaţională de Surfing⁢ (ISA) face⁣ o ⁢propunere îndrăzneață pentru Jocurile Olimpice de la Paris:‍ să renunțe la construirea unui turn controversat din aluminiu pentru arbitri în ⁣situl de la Teahupo’o.

În locul acestui turn, ⁤care ar putea afecta mediul marin ⁤și biodiversitatea din zonă, ⁣ISA propune să⁢ folosească imagini de la sol, din apă și din drone pentru a ⁤arbitra competiția.

De mai multe‌ săptămâni, emblematicul sit de‌ la Teahupo’o este în⁣ centrul unor tensiuni între guvernul polinezian, organizatorii JO și riverani.

Surferi și militanți ​ecologiști se opun proiectului de construire a unui turn din aluminiu în mijlocul ​lagunei,⁢ în locul unui turn ⁤de lemn care nu mai corespunde normelor.

În‍ fața manifestațiilor, președintele polinezian ⁢a anunțat⁣ că intenționează să mute competițiile într-un sit mai⁤ puțin cunoscut, dar​ cu ‌un acces mai ușor. ‌Această variantă a fost respinsă de⁢ ministrul francez⁤ al Sporturilor⁢ și al JO, Amelie​ Oudea-Castera, care a ⁢asigurat că Teahupo’o rămâne „categoric opțiunea centrală”.

W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE