Google search engine
AcasăEXTERNEProcesul tragediei de la 2 mai

Procesul tragediei de la 2 mai


Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai din vara anului trecut, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, iar decizia dată joi de Tribunalul Constanţa este definitivă. Tot joi, la Mangalia, începe procesul în dosarul în care Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Magistraţii au respins joi, contestaţia lui Vlad Pascu, la decizia Judecătoriei Mangalia din 9 februarie, prin care era menţinut arestul preventiv în cazul său.

“Respinge ca neîntemeiată contestatia formulată împotriva încheierii de şedintă din data de 09.02.2024 a Judecătoriei Mangalia, de inculpatul Pascu Matei Vlad (…), cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului”, se arată în minuta instanţei.

Decizia Tribunalului Constanţa este definitivă.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE