Google search engine
AcasăPOLITICAPiedone cere Parlamentului să plătească taxe în Sectorul 5

Piedone cere Parlamentului să plătească taxe în Sectorul 5


Instituția „Palatul Parlamentului”, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, este obligată să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale și chirii către Sector, spune primarul Cristian Popescu Piedone.

„Dacă nimeni nu este mai presus de lege, atunci… Parlamentul României trebuie să plătească o parte din veniturile provenite din afaceri către cetățenii Sectorului 5”, spune primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, marți, pe pagina sa de Facebook.

Acesta adaugă că atunci când i-a fost cel mai greu, „o parte însemnată dintre cetățenii Sectorului 5 m-au ridicat, m-au curățat de ura unor politicieni de tavernă, au ignorat păpușarii politicii anti-oameni și mi-au oferit încrederea și inima lor”, astfel că el nu îi va uita toată viața, la fel cum nu îi va uita nici pe cei care „l-au luat nevinovat la pușcărie”.

Astfel, în numele cețățenilor Sectorului 5, primarul Cristina Popescu Piedone anunță că Instituția „Palatul Parlamentului”, aflată pe raza teritorială a Sectorului 5, conform legilor României, este „obligată să plătească o parte din veniturile obținute din activitățile comerciale și chirii către bugetul local al Sectorului 5, pentru dezvoltarea Sectorului 5 și pentru confortul urban al cetățenilor domiciliați în Sectorul 5”.

„Astăzi (marți – n.r.) am discutat subiectul cu oficialii administrației Palatului Parlamentului și le-am depus solicitarea ca atare! Rog responsabilii destinatari să respecte legile României și cetățenii Sectorului 5!”, mai spune Piedone.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE