Google search engine
AcasăSPORTpe cine a numit Bayern Munchen în funcția de director sportiv

pe cine a numit Bayern Munchen în funcția de director sportiv


Bayern Munchen l-a numit pe Max Eberl în funcția de director sportiv la câteva luni după ce acesta a fost demis din funcția de director general sportiv al RB Leipzig, informează Mediafax.

Eberl, fost jucător al lui Bayern, s-a alăturat clubului bavarez cu un contract până în iunie 2027 și va prelua funcția de la 1 martie, a anunțat, luni, Bayern. În vârstă de 50 de ani, el a fost director sportiv la Borussia Monchengladbach timp de 14 ani, înainte de a se alătura clubului Leipzig, în 2022.

Leipzig l-a concediat în septembrie anul trecut, după ce speculațiile din presă l-au legat de o mutare la Bayern, notează Reuters.

Ce calități l-au făcut eligibil pentru acest post

„Nu numai că are zeci de ani de experiență în managementul fotbalului, dar a început să joace fotbal la Bayern și a devenit profesionist aici”, a declarat Herbert Hainer, un oficial al lui Bayern. „Suntem convinși că el va modela cu succes viitorul acestui club”, a mai spus el.

Eberl a declarat că va aborda postul său cu mult respect: „Mi-am petrecut întreaga copilărie și tinerețe la FC Bayern și la Munchen, așa că este ceva special pentru mine să mă întorc acum, într-un nou rol, la clubul unde totul a început”.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE