Google search engine
AcasăECONOMIEparbrizul unui avion s-a fisurat în timpul unui zbor

parbrizul unui avion s-a fisurat în timpul unui zbor


În timp ce zbura între Germania și Turcia, unul dintre parbrizele cockpitului unui Boeing 737-8 Max s-a crăpat, forțând piloții să zboare mai mult de 25 de minute la o altitudine de 8.500 de metri pentru a ajunge în siguranță la Stuttgart, relatează Rador Radio România.

Se tot vorbeşte despre dificultățile Boeing, în special despre aeronavele sale 737 Max . De data aceasta, a fost unul dintre parbrizele cabinei care s-au crăpat în timpul zborului, relatează un site britanic care publică rapoarte despre accidente și incidente din aviația comercială, Aviation Herald.

Chiar dacă un parbriz crăpat nu este atât de rar în aeronautică și nu are consecințe, tot nu este liniștitor să afli despre el

De reamintit, chiar dacă este cu totul altceva, că recent, pe 5 ianuarie, o ușă de evacuare a unui Boeing 737 Max 9 al companiei Alaska Airlines a fost smulsă în plin zbor, din fericire fără a provoca victime.

Luni, după cum a raportat Aviation Herald, aeronava Smartlynx Airlines Matla zbura între Istanbul (Turcia) și aeroportul Stuttgart din Germania. Crăpătura a apărut la aproape 45 de minute de la decolare, forțând piloții să coboare la nivelul zborului FL 280, sau aproximativ 8.500 de metri deasupra nivelului mării. Astfel, şi-au putut continua zborul spre Stuttgart în deplină siguranță, fără probleme de depresurizare. La peste cinci ore de la aterizare, avionul a putut să se întoarcă în Turcia pe Aeroportul Internațional Sabiha Gökçen din Istanbul, unde avionul a fost reținut câteva ore pentru verificări.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE