Google search engine
AcasăCULTURA SI MEDIAObiectele memorabile ale lui Elton John, adjudecate cu aproape 8 milioane de...

Obiectele memorabile ale lui Elton John, adjudecate cu aproape 8 milioane de dolari la o licitație


Peste 200.000 de dolari pentru pianul cu coadă, aproape 2 milioane de dolari pentru tripticul lui Banksy. Obiecte memorabile ale lui Elton John au fost adjudecate cu aproape 8 milioane de dolari la o licitație organizată de Christie’s la New York, prima dintr-o serie dedicată artistului.

În incinta Rockefeller Center, cizmele argintii marcate cu un E și un J purtate în timpul concertelor s-au vândut, de asemenea, cu 94.500 de dolari. Fuseseră estimate între 5.000 și 10.000 de dolari, anunță AFP, conform News.ro.

O pereche de ochelari, emblematici pentru look-ul cântărețului britanic, și-au găsit un cumpărător pentru 22.680 de dolari, de zece ori mai mult față de estimare.

De-a lungul a opt vânzări fizice sau online, până la 28 februarie, colecționarii vor putea, de asemenea, să se bucure, printre sute de loturi, de ținute de concert ale legendarului artist, care și-a luat adio de pe scenă în 2023.

Majoritatea obiectelor provin din reședința luxoasă a artistului din Atlanta, care a fost vândută recent.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE