Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIO femeie a fost bătută cu sălbăticie în scara unui bloc din...

O femeie a fost bătută cu sălbăticie în scara unui bloc din Centrul Vechi, din Capitală


O femeie a fost găsită inconștientă, duminică, în scara unui bloc din Centrul Vechi din Capitală, după ce a fost bătută cu sălbăticie. Agresorul nu a fost prins. Polițiștii din cadrul Poliției Capitalei – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați duminică dimineața, în jurul orei 5.40, că o femeie a fost agresată.

Polițiștii s-au deplasat, de urgență, la fața locului și au constatat că este vorba despre o femeie, care se afla în stare de inconștiență, în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi.

De asemenea, un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale.

La acest moment, persoana vătămată se află la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul București, împreună cu polițiștii, fac demersuri în vederea depistării celui bănuit de săvârșirea infracțiunii.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE