Google search engine
AcasăPOLITICA'Nu mi-a trecut prin cap să comasez Dragobetele cu Sfântul Valentin'

‘Nu mi-a trecut prin cap să comasez Dragobetele cu Sfântul Valentin’


Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă la conferinta judeţeană a PSD Covasna, că nu i-a trecut prin cap să comaseze Dragobetele cu Sfântul Valentin şi a explicat că a comasa alegerile într-o dată când vin cei mai mulţi români la vot şi anume la alegerile locale, nu înseamnă că iei o decizie antidemocratică.

„Mi se pare că astăzi e şi Dragobetele, nu mi-a trecut în cap să-l comasesc cu Sfântul Valentin, dar ar trebui să vorbim politic şi despre comasare”, a afirmat Ciolacu.

El a explicat criteriile avute în vedere pentru comasarea alegerilor, dar şi pentru mutarea alegerilor prezidenţiale în luna septembrie.

„Nu există o atitudine mai democratică niciunde. La alegerile locale participă cei mai mulţi români pentru că vin să-şi aleagă cel mai bun gospodar. Să comasezi alegerile într-o dată în care vin cei mai mulţi români nu înseamnă că iei o decizie antidemocraţie. Dimpotrivă. Pe urmă, am discutat în coaliţie că cel mai bine este ca alegerile pentru funcţia de preşedinte să venim cu ele în septembrie, urmând să stabilim datele în funcţie de începerea şcolilor, fiindcă copiii noştri sunt mai importanţi decât alegerile, astfel încât luna decembrie, care este cea mai încărcată în deciziile administrative, guvernamentale şi chiar în deciziile dumneavoastră locale, să nu fie perturbată de cele mai importante alegeri”, a explicat Marcel Ciolacu.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE