Google search engine
AcasăECONOMIENigeria și România vor colabora în domeniul gazului și al energiei regenerabile

Nigeria și România vor colabora în domeniul gazului și al energiei regenerabile


Ministrul de stat al resurselor petroliere (gaze) domnul Ekperikpe Ekpo, flancat de ambasadorul României în Nigeria, Florin Talapan și de directorul general al Transgaz România, Ion Sterian, informează sweetcrudereports.com.

Guvernul federal a făcut aluzie la o colaborare planificată cu firma română de gaze, Transgaz, în domeniul energiei regenerabile, producerea de hidrogen și dezvoltarea infrastructurii de gaze.

Anunțul a fost făcut pe rețeaua de socializare X

Ministrul de stat al resurselor petroliere (gaze), Ekperikpe Ekpo, a indicat acest lucru pe rețeaua de socializare X după ce i-a găzduit pe ambasadorul României în Nigeria, Florin Talapan și pe directorul general al Transgaz România, Ion Sterian.

El a spus: „L-am avut ca invitat pe Ambasadorul României în Nigeria, Excelența Sa, Florin Talapan și pe Directorul General al Transgaz România, domnul Ion Sterian, unde am explorat o posibilă cooperare între Ministerul Resurselor Petroliere (Gaze) și Transgaz în domeniul energiei regenerabile, producția de hidrogen și dezvoltarea infrastructurii de gaze.”RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE