Google search engine
AcasăPOLITICAMiron Mitrea aruncă în aer scandalul PSD

Miron Mitrea aruncă în aer scandalul PSD


Miron Mitrea comentează în termeni duri scandalul PSD – PNL din Timiș.  Acesta spune că PSD și PNL vor împărți funcțiile de la Primăria Timișoara și CJ Timiș. Asta înseamnă, practic, că PNL va merge în cursă cu Nicolae Robu, așa cum arată sondajele, iar PSD ar urma să decidă un candidat pentru CJ Timiș.

În cărți ar putea fi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, sau șeful PSD Timiș, Alfred Simonis

„Partidele se aliniază fără discuție atunci când liderul lor primește o funcție importantă. Discuțiile între organele de conducere vor deveni clare pentru toată lumea. Există niște înțelegeri mai vechi între partide privind alegerile locale. Această sifonare între ei mi se pare puerilă, mai ales în județe unde cele două partide nu sunt în conflict. Nu toți știu să facă politică, mulți se pricep doar la administrație. Nu am lucrat cu Alfred Simonis, nu știu ce să spun despre el.

Probabil că Timiș va fi un județ de mers în comun PSD-PNL. Logica unei alianțe de tipul ăsta cu listă comună la parlamentare și la locale, atunci lista e comună și se merge pe candidat comun. Cele două partide își vor împărți funcția de președinte CJ și cea de primar. Nu știu cine va da candidatul, dar așa va fi. E ca în căsnicie, trebuie să mai stai și cu soția acasă, nu să te duci la meci tot timpul. Nu face nimeni serios legătura. Eu cred că Ciolacu o să fie candidatul comun, nu întreabă nimeni cum se merge la parlamentare. La locale, la Brăila, unde PSD e puternic, se vor bate la sânge, la Cluj, unde PNL e lider, se vor bate la sânge. În județele unde nu sunt puternice partidele, acolo se vor alia. Această alianță face tot ce poate ca să disloce alte partide din administrația locală. Există o limită în care decizia se ia de la centru, dar se dă mână liberă și la organizațiile locale. De exemplu, la Craiova, poate PNL să-și pună contracandidat, dar degeaba, iar propunerea se va face de la organizația locală”, a declarat Miron Mitrea, conform Realitatea.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE