Google search engine
AcasăSPORTMedicul selecționatei Braziliei anunță: Neymar va fi absent de la Copa America...

Medicul selecționatei Braziliei anunță: Neymar va fi absent de la Copa America 2024!


Neymar Junior, starul ‍selecţionatei de fotbal a Braziliei,⁤ nu ⁤va putea participa la Copa America 2024, programată‍ în perioada iunie-iulie în Statele Unite, din cauza accidentării grave pe care ⁣a suferit-o în octombrie, a anunţat medicul Selecao, citat⁢ de‍ AFP, potrivit Agerpres.

Atacantul-vedetă în vârstă de 31 ⁣de ani ‍s-a ‌accidentat pe 17 octombrie, în cursul meciului pierdut‌ în faţa Uruguayului (0-2), la Montevideo, ⁣în preliminariile Cupei Mondiale ⁢2026. El a fost evacuat pe targă de​ pe teren, cu ochii în lacrimi, fiind operat în luna noiembrie pentru o ruptură ⁢de ligamente‍ încrucişate şi de menisc la‍ genunchiul stâng.

Perioada minimă necesară pentru recuperare după astfel de leziune, una dintre cele mai grave pentru ‌un fotbalist, este de nouă luni, a explicat Rodrigo Lasmar,⁣ medicul naţionalei ⁤braziliene.

Acesta a exclus ⁣aşadar posibilitatea ​ca Neymar să poată participa‍ între 20 ⁤iunie şi 14 iulie ‍la Copa⁣ America, turneu‌ care reuneşte⁣ cele mai⁣ bune‌ zece‌ echipe din America de Sud şi şase formaţii din zona CONCACAF ‍(America de Nord, America ​Centrală şi Caraibe).

„Nu va avea timp, este prea devreme. ⁤Nu ⁤are rost să ardem etapele pentru⁢ a-l readuce ‍în competiţie înainte de ​momentul potrivit şi să-şi asume riscuri inutile”, a declarat Lasmar pentru un post ⁢de radio brazilian.

„Trebuie să ​avem răbdare. A vorbi despre o revenire înainte de nouă luni ⁣este prea repede. Ne aşteptăm să fie total refăcut după această ‌perioadă, pregătit să revină în jocul de nivel înalt, cu rezultate bune,⁣ fără niciun fel de restricţie”, a adăugat medicul.

W3Schools Pagina Principală

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE