Google search engine
AcasăSPORTMeciul Valencia - Granada a fost amânat din cauza unui incendiu devastator

Meciul Valencia – Granada a fost amânat din cauza unui incendiu devastator


Meciul de fotbal Valencia – Granada, din prima divizie a campionatului de fotbal al Spaniei, a fost amânat vineri din cauza unui incendiu soldat cu cel puţin patru morţi şi 14 dispăruţi în oraşul Valencia, transmite AFP.

„Cererea de amânare a meciului cu Granada a fost acceptată”, a anunţat Valencia, care solicitase amânarea acestei întâlniri din etapa a 26-a din La Liga, fiind susţinută de adversara sa. „Ora şi data rămân de stabilit”, a adăugat Valencia. Partida ar fi urmat să se joace sâmbătă, de la 15:00 (ora României), pe stadionul Mestalla.

Meciul de divizia a doua dintre Levante, echipă din Valencia, şi Andorra FC, programat iniţial sâmbătă seară, a fost de asemenea amânat.

Liga spaniolă de fotbal (La Liga) a indicat că va fi respectat un minut de reculegere înainte de fiecare meci al etapei a 26-a din prima divizie.

Cel puţin patru persoane au murit în incendiul care a devastat joi o clădire rezidenţială cu 14 etaje din Valencia, iar vineri 14 persoane erau în continuare date dispărute.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE