Google search engine
AcasăSPORTMeciul Irina Bara - Katarina Zavaţka, întrerupt de ploaie în primul tur...

Meciul Irina Bara – Katarina Zavaţka, întrerupt de ploaie în primul tur la Bogota


Meciul dintre jucătoarea română de tenis Irina Bara şi Katarina Zavaţka a fost întrerupt, din cauza ploii, la scorul de 3-2 pentru ucraineancă, luni, în prima rundă a turneului WTA 250 de la Bogota (Columbia), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, potrivit Agerpres.

Doar 24 de minute au apucat să joace Bara (29 ani, 178 WTA) şi Zavaţka (24 ani, 195 WTA), după care jocul a fost întrerupt. Cele două s-au mai întâlnit de şase ori, scorul fiind egal, 3-3. Ultimul duel s-a încheiat cu victoria Katarinei, Bara abandonând la scorul de 6-0, 1-0 pentru adversara sa, în 2019, în optimi la Szekesfehervar.

Singurul meci din runda inaugurală care s-a completat a fost cel câştigat de mexicanca Renata Zarazua cu 6-0, 6-0 în faţa unei reprezentante a gazdelor, Mariana Higuita.

În programul de marţi figurează, pe lângă continuarea partidei Bara – Zavaţka, şi meciul dintre Anca Todoni şi italianca Lucrezia Stefanini, precum şi partida de dublu dintre perechea româno-ucraineană Irina Bara/Iulia Starodubţeva şi favoritele numărul doi ale probei, Oksana Kalaşnikova (Georgia)/Katarzyna Piter (Polonia).


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE