Google search engine
AcasăSTIRILE ZILEIMarcel Ciolacu vine cu primele precizări despre lista comună PSD

Marcel Ciolacu vine cu primele precizări despre lista comună PSD


Lista comună PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare ar putea fi deschisă de o femeie, independentă de cele două partide. Liberalii și social-democrații se reunesc pentru a valida deciziile luate de liderii coaliției, miercuri dimineață, în privința comasării alegerilor.

„Propunerea mea e ca lista de europarlamentare să fie deschisă de o femeie care să fie independentă de cele două partide”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, întrebat dacă lista comună PSD-PNL va fi deschisă de Luminița Odobescu, spune că nu s-a decis cine va deschide lista.

Alegerile prezidențiale ar urma să fie devansate

Liderii coaliţiei au decis comasarea alegerilor europarlamentare şi locale, iar lista comună PSD-PNL la europarlamentare urmând a fi deschisă de un independent. De asemenea, se ia în calcul şi ca alegerile prezidenţiale să fie devansate în luna septembrie.

Mai mult de 60% dintre români doresc comasare, spune vicepreședintele PSD Mihai Tudose, după ședința de miercuri dimineață a coaliției de guvernare.

Conducerile PSD și PNL se întrunesc de la ora 16.00 pentru a valida strategia. Ciolacu și Ciucă vor susține o conferință de presă la ora 19.00.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE