Google search engine
AcasăPOLITICAMarcel Ciolacu - O lecție de respect față de români, nu de...

Marcel Ciolacu – O lecție de respect față de români, nu de minciuni!

Președintele AUR,‌ George Simion, a transmis un mesaj ⁢puternic premierului Marcel Ciolacu, afirmând că parlamentarii partidului său nu sunt de vânzare și că dreptatea pentru români nu se negociază. Simion ⁤a ‌subliniat că este timpul ca Ciolacu⁢ să își schimbe atitudinea și să înceapă să îi respecte pe​ români, nu‍ doar să ⁤îi mintă.

În cadrul unei declarații de presă, președintele AUR a criticat decizia PSD și PNL de ‍a aloca ‍mai mulți bani pentru partidele politice, în loc să sprijine categoriile ​sociale vulnerabile, precum cadrele medicale, ceferiștii, militarii și pensionarii. Simion a subliniat că aceste partide nu ⁢au nicio grijă pentru români‌ și că este timpul să se pună capăt minciunilor și ipocriziei.

Simion a mai adăugat ⁤că principala sa preocupare este să nu mai fie niciun român batjocorit, umilit și mințit.⁣ El a cerut ‍demisia⁣ lui Ciolacu dacă acesta nu va mări salariile profesorilor ⁤cu 40%.‍

„Noi ‍nu suntem de vânzare! Cu noi⁣ dreptatea nu se negociază. Marcel Ciolacu trebuie să învețe să îi respecte pe români, ‍nu să îi mintă!”, a declarat Simion.

Președintele AUR a mai subliniat că este timpul să se pună capăt umilinței și batjocurii la adresa categoriilor sociale ​vulnerabile, precum cadrele⁣ didactice, ⁤cadrele medicale, pompierii, militarii și pensionarii.⁢ El a criticat creșterea prețurilor la alimente și a acuzat PSD și PNL că au ajuns să conducă‍ țara fără să aibă nicio legătură ‌cu realitatea⁤ și nevoile românilor.

Este timpul ca liderii politici să își schimbe atitudinea și să înceapă⁢ să își⁢ respecte promisiunile făcute în campania electorală, a concluzionat Simion.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE