Google search engine
AcasăPOLITICAMarcel Ciolacu anunță 2 măsuri extrem de importante, după ce oamenii au...

Marcel Ciolacu anunță 2 măsuri extrem de importante, după ce oamenii au ieșit în stradă/ VIDEO


Premierul Marcel Ciolacu arată faptul că s-au luat măsuri la Guvern, după protestele fermierilor și transportatorilor. Pentru fermieri, Guvernul a alocat 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale. De asemenea, pentru transportatori, Guvernul le va restitui acestora jumătate din acciza la motorină.

”Noi măsuri pentru sprijinirea fermierilor români. În total, am alocat aproape 600 de milioane de lei pentru cultivatorii de tomate, cartofi și usturoi românesc, dar și pentru crescătorii de animale.

Trebuie să creștem producția românească pentru ca românii să aibă acces la hrană românească de calitate.”, a spus Marcel Ciolacu.

Măsuri pentru transportatori

Premierul a explicat că s-a redus prețul polițelor RCA, iar acum transportatorii vor primi înapoi jumătate din prețul accizei la motorină.

Ne respectăm toate angajamentele față de transportatori. După ce am reușit să reducem prețurile polițelor RCA, am decis să compensăm și creșterea accizei la motorină.

Concret, Guvernul va restitui operatorilor de transport rutier licențiați în România jumătate din creșterea accizei la motorină. În total, peste 4000 de transportatori vor beneficia de acest sprijin până la sfârșitul anului.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE