Google search engine
AcasăECONOMIElocalnicii sunt răsplătiți cu bani doar pentru că traversează strada

localnicii sunt răsplătiți cu bani doar pentru că traversează strada


La o distanță mică de București, se găsește un sat unde locuitorii nu trebuie să depună efort pentru a primi anumite sume de bani. Tot ce trebuie să facă este să traverseze strada, în sensul cel mai literal, și veniturile încep să curgă spre ei. Aflați cine beneficiază de această oportunitate unică!

Localnicii care sunt plătiți pentru figurație

Las Fierbinți este unul dintre cele mai de succes seriale de la noi din țară. Spre deosebire de alte producții, întregul peisaj unde se filmează nu este creat în studio, ci există în realitate. Fierbinți este o localitate, iar unii oameni care apar în cadru sunt localnicii din zonă.

Pentru a apărea în unele scene din serial, aceștia sunt plătiți de către producție. Nu doar figurația este remunerată, ci și localnicii în a căror case se filmează episoadele serialului.

Sătenii din Fierbinți nu doar că apar în unul dintre cele mai cunoscute seriale din România, ci sunt și plătiți pentru asta. Pentru că mulți s-au întrebat despre ce bani este vorba, ei bine, sumele nu sunt deloc unele mici.

Localnicii sunt foarte bucuroși că apar la TV și vorbesc cu mândrie despre acest lucru. Ba chiar au povestit fără perdea, la un moment dat, despre banii pe care îi primesc pentru figurație.

Într-un interviu mai vechi, un localnic a povestit că pentru simpla sa apariție într-un cadru de câteva secunde a primit 50 de lei. Sumele diferă în funcție de durata filmărilor, dar și de acțiunea în sine.

”Spre exemplu, mie, că am apărut într-un cadru scurt, în peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte serioși, fac contracte pentru fiecare om care participă la filmări.”, a spus un localnic, potrivit wowbiz.ro.

Serialul „Las Fierbinți” a ridicat potențialul localității Fierbinți

Același localnic a declarat, potrivit wowbiz.ro, că unele persoane încasează și 100 sau 150 de lei, în funcție de cât durează filmarea respectivă. Însă, de departe, cei mai avantajați sunt cei care au case în Fierbinți.

Localnicii care dețin case în Fierbinți primesc între 200 și 300 de lei. În funcție de caz, se poate ajunge ca, uneori, sumele să fie mai mari.

”Celor care au de filmat mai multe ore le dau și 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt plătiți cei în casele cărora se filmează, în curțile lor. Aceștia iau și câte 200-300 lei, uneori și mai mult.”, a mai spus localnicul, potrivit aceleiași surse.

Serialul de la PRO TV a avut un impact mare și asupra pieței imobiliare din Fierbinți. Odată cu succesul serialului, casele din zonă au început să se vândă la prețuri din ce în ce mai mari.

Potrivit anunțurilor de pe platformele de profil, o casă din Fierbinți se vinde cu 50.680 de euro. În acest preț este inclusă locuința cu patru camere, o cămară, o verandă și un teren intravilan. Unele locuințe pot fi și mai scumpe. De exemplu, o casă cu patru camere din Fierbinți – Târg poate ajunge la prețul de 74.000 de euro. Această suma este condiționată de poziția pe care o are imobilul, fiind situat în zona centrală.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE