Google search engine
AcasăEXTERNELIVE TEXT - Război în Ucraina: Ucrainenii au doborât cinci drone lansate...

LIVE TEXT – Război în Ucraina: Ucrainenii au doborât cinci drone lansate de Rusia, în cursul nopții asupra regiunii Dnipropetrovsk


Ucrainenii au doborât cinci drone lansate de Rusia, în cursul nopții asupra regiunii Dnipropetrovsk, însă altele nu au putut fi interceptate și au lovit un bloc înalt și clădirea unei companii în Dnipro, rănind opt persoane. Echipele de intervenție căutau prin ruine dimineață pentru a se asigura că nu e cineva prins sub moloz, a anunțat Serhii Lîșak, șeful administrației militare regionale.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina

UPDATE 24 februarie, ora 03.00: Consiliul de Securitate şi Adunarea Generală a ONU marchează împlinirea a doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina

Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite a marcat împlinirea a doi ani de când Rusia a lansat o invazie la scară largă în ţara vecină, Ucraina, informează Rador Radio România.

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a declarat că acest conflict reprezintă „o rană deschisă în inima Europei”. Şi Adunarea Generală a ONU s-a întrunit la New York pentru a marca cei doi ani de război. Aliaţii Kievului îşi doresc să afişeze un front unit şi să transmită mesajul că lupta Ucrainei este lupta întregii lumi.

Continuarea aici

content-imageRELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE