Google search engine
AcasăEXTERNELIVE TEXT - Război în Israel: Un atac israelian asupra unei case...

LIVE TEXT – Război în Israel: Un atac israelian asupra unei case din Deir el-Balah a dus la moartea a cel puțin 24 de persoane


Un atac israelian asupra unei case din Deir el-Balah a dus la moartea a cel puțin 24 de persoane, conform informațiilor furnizate de agenția de știri palestiniene Wafa. Majoritatea victimelor sunt femei și copii. Potrivit Wafa, mulți alții au fost răniți, deoarece casa găzduia palestinieni strămutați care au fugit din zonele afectate de violență din alte părți ale Fâșiei Gaza.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Israel

UPDATE 25 februarie, ora 07.55: Giorgia Meloni prezintă o ipoteză bombă: care crede că ar fi fost situația în Israel dacă Rusia nu ar fi invadat Ucraina

Invazia totală a Rusiei în Ucraina în urmă cu doi ani a fost precursorul atacului grupării militante Hamas asupra Israelului din octombrie anul trecut, a declarat premierul italian Giorgia Meloni într-un interviu publicat sâmbătă, informează Politico, citat de news.ro.

„Dacă Rusia nu ar fi invadat Ucraina, cel mai probabil Hamas nu ar fi lansat un astfel de atac împotriva Israelului”, a declarat Meloni pentru ziarul italian Il Giornale, referindu-se la atacul din 7 octombrie, în care militanţii Hamas au ucis 1.200 de persoane în Israel şi au răpit alte 250.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 25 februarie, ora 07.00: Capitala Yemenului, sub asediul atacurilor americano-britanice: lovituri împotriva a 18 ţinte Houthi

Statele Unite şi Marea Britanie au desfăşurat, sâmbătă, lovituri împotriva a 18 ţinte Houthi în opt locuri diferite din Yemen, ca răspuns la atacurile rebelilor susţinuţi de Iran împotriva unor nave în Marea Roşie, a anunţat Pentagonul, citat de AFP, scrie news.ro.

Jurnaliştii AFP din capitala yemenită Sanaa au auzit sâmbătă explozii puternice.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 25 februarie, ora 04.00: Fierbe Orientul Mijlociu: Forțele speciale iraniene invadează Pakistanul și îl ucid pe comandatul unei grupări periculoase

Armata iraniană a declarat că forțele sale l-au ucis pe comandantul grupului militant Jaish al-Adl (Armata Justiției), Ismail Shahbakhsh, în Pakistan.

Presa de stat din Iran a relatat că trupele Teheranului i-au eliminat și pe câțiva dintre asociații lui Shahbakhsh. Shahbaksh și locotenenții săi au fost uciși într-o operațiune complicată de informații și militară condusă de forțele iraniene, a relatează Teheran Times.

Continuarea aici

content-imageRELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE