Google search engine
AcasăPOLITICALia Olguța Vasilescu cere Guvernului relocarea Penitenciarului Craiova în afara orașului

Lia Olguța Vasilescu cere Guvernului relocarea Penitenciarului Craiova în afara orașului


Lia Olguța Vasilescu cere Guvernului relocarea Penitenciarului Craiova în afara orașului

Lia Olguța Vasilescu a cerut printr-o adresă Guvernului relocarea Penitenciarului de Maximă Securitate Craiova în afara orașului. „Se află în zonă centrală, fiind înconjurat de case, blocuri, un colegiu și chiar și o grădiniță”, spune primarul Craiovei.

Lia Olguța Vasilescu spune că a cerut Guvernului, printr-o adresă trimisă luni din partea Primăriei Municipiului Craiova, includerea Penitenciarului de Maximă Siguranță Craiova în lista penitenciarelor care trebuie relocate în afara zonelor urbane.

Ce a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook

„Memorandumul prezentat de Ministerul Justiției prevedea relocarea doar pentru penitenciarele Oradea, Satu Mare, Târgu Mureș, Iași, Ploiești, Timișoara și secția exterioară Cluj din cadrul Penitenciarului Gherla. În acesta se amintește faptul că amplasarea închisorilor în mijlocul zonelor urbane generează o serie de probleme și riscuri, atât pentru comunitatea locală, cât și pentru poliția penitenciară”, arată primarul Craiovei.

Lia Olguța Vasilescu susține că, deși Penitenciarul Craiova se află în zonă centrală, fiind înconjurat de case, blocuri, un colegiu și chiar și o grădiniță, acesta nu a fost inclus în lista Ministerului Justiției.

„Astfel, am solicitat Guvernului României să țină cont de doleanțele craiovenilor, iar penitenciarul să fie relocat în afara localității”, a scris primarul pe Facebook.RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE