Google search engine
AcasăMETEOPrognoza meteo pentru începutul lui 2024: Vremea neobișnuită care ne așteaptă

Prognoza meteo pentru începutul lui 2024: Vremea neobișnuită care ne așteaptă

Temperaturile se vor situa peste ‌cele normale pentru această perioadă, se⁤ arată în ⁢prognoza ANM valabilă pentru perioada 18‍ decembrie-15⁤ ianuarie.

Săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Valorile termice ⁢vor fi mai‌ ridicate decât cele specifice pentru‌ această ‌săptămână, pe întreg​ teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-estice și în⁢ extremitatea de sud a țării.

Regimul ‍pluviometric va fi excedentar​ în zona Carpaților Orientali și⁣ a Munților Apuseni și local în ⁤regiunile‍ centrale și nord-vestice, iar în regiunile extracarpatice va fi în ‍general deficitar.

Săptămâna 25.12.2023 – 01.01.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte ⁣a țării, dar mai ales ‍în regiunile sudice și ‌nord-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare ‍în regiunile vestice, nord-vestice ⁢și centrale, dar mai ales în Carpații Occidentali și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, iar în rest​ vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 01.01.2024 – 08.01.2024

Temperatura ‍medie a ‌aerului va avea valori‌ mai ridicate decât cele​ normale pentru acest interval, la nivelul întregii țării, dar mai ales în⁢ regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric⁣ va fi excedentar în cea ‌mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile ⁢vestice, nord-vestice și⁣ centrale și în ​zonele montane aferente.

Săptămâna 08.01.2024 – 15.01.2024

Mediile valorilor termice se vor ⁢situa ușor ⁤peste cele specifice pentru această săptămână, în cea ⁤mai mare ⁢parte ⁤a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile ⁢intracarpatice,⁤ iar în ‌rest⁢ vor fi apropiate‍ de cele⁢ normale pentru ⁢această perioadă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE