Google search engine
AcasăSPORTJamal Murray, amendat cu 100.000 de dolari după ce a aruncat cu...

Jamal Murray, amendat cu 100.000 de dolari după ce a aruncat cu obiecte în direcţia arbitrului


Jamal Murray, jucătorul echipei Denver Nuggets, campioana en titre a NBA, a fost amendat cu 100.000 de dolari după ce a aruncat cu obiecte în direcţia arbitrului în cursul meciului pierdut în faţa formaţiei Minnesota Timberwolves (scor 80-106), luni seară, în play-off-ul ligii profesioniste nord-americane de baschet, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Murray, coordonatorul lui Nuggets, urmărea meciul de pe banca de rezerve şi, nemulţumit de evoluţia jocului, a aruncat o pungă de încălzire şi un prosop către arbitrul aflat în apropierea sa.

El nu a fost suspendat în urma acestui incident, însă conducerea NBA a decis să-l sancţioneze după vizionarea imaginilor respective.

Amenda aplicată jucătorului a fost anunţată de vicepreşedintele executiv al NBA, Joe Dumars, şeful operaţiunilor de baschet din cadrul ligii nord-americane.

Minnesota Timberwolves conduce cu 2 victorii la 0 în confruntarea cu Denver Nuggets din semifinalele Conferinţei de Vest a NBA, iar meciul al treilea este programat vineri, în Minnesota.


W3Schools Home Page

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE