Google search engine
AcasăEXTERNEIohannis pleacă din nou în străinătate

Iohannis pleacă din nou în străinătate


Președintele Klaus Iohannis va participa, la Paris, în Franța, la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei, organizată de președintele francez Emmanuel Macron.

Reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei are loc luni, la Paris, este organizată de președintele Franței, Emmanuel Macron, și, pe lângă președintele României vor participa lideri aliați.

Potrivit Administrației Prezidențaile, reuniunea privește și intensificarea eforturilor pentru continuarea sprijinului acordat Ucrainei. Discuțiile vor viza evoluția războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, implicațiile acestuia asupra securității europene și euroatlantice, precum și identificarea opțiunilor pentru intensificarea asistenței pentru Ucraina, relatează Mediafax.

Precizările președintelui

Președintele României salută demersul președintelui francez și subliniază că unitatea și solidaritatea comunității internaționale în sprijinul acordat Ucrainei sunt esențiale și trebuie menținute.

De asemenea, Klaus Iohannis va reafirma, și cu această ocazie, poziția constantă a României de susținere multidimensională a Ucrainei, atât timp cât va fi nevoie.

Klaus Iohannis: „Să nu lăsăm oboseala să domine”

„Ezitările sau întârzierile în privința Ucrainei oferă avantaje agresorului. Să nu lăsăm oboseala să domine”, transmite președintele Klaus Iohannis la doi ani de răspuns al României la situația refugiaților din Ucraina (mai multe, aici).RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ȘTIRI POPULARE

COMENTARII RECENTE